Een nieuwe camperparking

Campingcar1

De camperparking aan de Kop van de Vaart is er een die niet veel toeristen aanspreekt. Volgens de website Campercontact is er de hele nacht door lawaai, en niet bepaald een pittoresk plaatsje om te overnachten. Er moet daarom worden uitgekeken worden naar een nieuwe camperparking.

De kleine parking voor het Vedastus-gebouw in de Hippoliet Spilleboutdreef zou een goed (tijdelijk) nieuw onderkomen kunnen zijn. Het plekje is mooi afgescheiden van de weg door een struik en een bomenrij.

Er is ruimte voor een tweetal kampeerwagens en er kunnen elektriciteitsvoorzieningen (tegen betaling) worden aangeboden aan de kampeerders via oplaadpunten op zonne-energie.

Eens het Klein Strand van Roeselare is aangelegd, kan de camperparking naar daar verhuisd worden.

Delen:

Reageer