Klein strand van Roeselare

Gravenbolrecreatiegebied

De Gavers in Harelbeke of het Klein Strand in Jabbeke. In volle zomer is het er over de koppen lopen. Het succes van beide recreatiedomeinen bewijst dat je niet noodzakelijk naar de kust moet om een frisse duik te nemen.

Een meer waar je in de zomer volop kan zonnen, en baden in het water kan een echte publiekstrekker worden in Roeselare, temeer omdat onze stad geen openluchtzwembad kent.

Het meer met ligweide moet worden ingekaderd in een groene omgeving waar het aangenaam vertoeven is. Een mobiele frituur waar je iets te eten kan halen, een tentenweide voor wie wil kamperen, of een camperpark behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Er zijn enkele plaatsen waar het ‘Klein Strand Roeselare’ kan worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld het stuk landbouwgrond op de hoek van de Diksmuidsesteenweg en de R32, ter hoogte van het voormalige café ’t Nieuw Schiervelde (bolletra). Daar ligt tevens een waterloop.

Delen:

Reageer